Despre mine

Bine ați venit pe blogul meu! Norishorul Călător a luat ființă din două motive: primul este ca eu și soțul meu, Victor, să avem un mare album de amintiri al locurilor pe care le-am vizitat de-a lungul timpului, iar al doilea este acela de a ajuta alte persoane să găsească informații despre locuri deosebite, mai mult sau mai puțin cunoscute, din România și din alte țări.
Veți observa că acest blog este diferit de altele prin faptul că articolele conțin foarte multe informații utile referitoare la locațiile vizate. În articolele mele nu veți vedea doar niște poze alături de impresiile noastre, ci veți putea descoperi multe informații utile cum ar fi: istoria locului, programul de vizitare la momentul când am ajuns noi acolo, prețul biletului (în cazul în care este necesar), dacă se pot lua suveniruri, alte obiective din apropiere care nu sunt bine promovate online și se descoperă doar la fața locului, ș.a.m.d.
Toate drepturile fotografiilor, articolelor etc. pe care le găsiți pe acest blog îmi revin mie ca autor, Nora-Cristina Vlădău. Vă rog să rețineți că toate aceste articole iau foarte mult timp pentru a fi scrise și puse la punct în felul în care sunt. Prin urmare, dacă doriți să ajutați cumva alți oameni, dați share la pagina articolului, nu copiați conținutul pur și simplu. Distribuirea articolelor în mod corespunzător (menționând sursa!) este singura modalitate acceptată de a vă arăta respectul pentru autor și blog. Vă mulțumesc pentru înțelegere și susținere.